Η ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΑΣ ΣΤΑ SMILE HOTELS ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΑΦΗΣΕΙ, ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΠΟΥ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΤΗΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΣΑΣ ΜΑΖΙ ΜΑΣ.

Ξεκινώντας από τα τρία ξενοδοχεία μας στα Χανιά της Κρήτης, τη γενέτειρα της φιλοξενίας, και συνεχίζοντας με το τέταρτο ξενοδοχείο μας στην Ραφήνα Αττικής, σας προσκαλούμε να ζήσετε μαζί μας τις πιο χαμογελαστές σας διακοπές.

Στα Smile Hotels εδώ και 30 πλέον χρόνια, δημιουργούμε μοναδικές αναμνήσεις και φτιάχνουμε ασύγκριτες εμπειρίες διακοπών, είτε ταξιδεύετε για δουλειά είτε για διασκέδαση και χαλάρωση. Φροντίζουμε να νιώθετε μία χαρούμενη οικειότητα σε όποιο από τα τέσσερα ξενοδοχεία μας επιλέξετε καθώς ο μόνος στόχος μας είναι να γίνετε μέρος μίας φανταστικής εμπειρίας φιλοξενίας. Με αμέτρητους ευχαριστημένους πελάτες όλα αυτά τα χρόνια, στα Smile Hotels προσφέρουμε σε όλη τη διάρκεια του έτους εκπληκτικές επιλογές για το ζευγάρι, την οικογένεια και τον επιχειρηματία, όπου η διαμονή, σας προσφέρεται με αξίες και αυθεντικότητα! Μία οικογένεια ξενοδοχείων και δύο συναρπαστικοί προορισμοί σας περιμένουν με το μεγαλύτερο τους χαμόγελο!

ΤΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑ ΜΑΣ

iolida-beach-logo

με υπόσχεση για
την πιο ευχάριστη διαμονή

iolida-village-logo

ο απόλυτος οικογενειακός
προορισμός

erato-hotel-logo

διακοπές για δύο
δίπλα στη θάλασσα

avra-hotel-rafina

ευκολία και απόλαυση σε ένα
εξαιρετικό τοπίο στην Αττική

OUR GREEN FACE

Ο ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΣΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ

gr