ΠΡΑΣΙΝΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑ

Ο ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΣΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΤΡΟΠΟΣ ΖΩΗΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΤΙΜΟΛΟΓΕΙΤΑΙ, ΟΥΤΕ ΑΓΟΡΑΖΕΤΑΙ. ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ.

Είναι ο τρόπος που κάποιος επιλέγει να λειτουργήσει σε καθημερινές δραστηριότητες που κάνει τη διαφορά, σε αντίθεση με εγκαταστάσεις μεγάλης κλίμακας που ενδεχομένως να έχουν μικρότερα αποτελέσματα. Έτσι, στα Smile Hotels έχουμε υιοθετήσει μία πλήρως πράσινη πολιτική σε όρους ανακύκλωσης χαρτιού, πλαστικού και γυαλιού. Επιπλέον, η αποκλειστική χρήση από bamboo καλαμάκια και ο αποκλεισμός πλαστικού στις καθημερινές δραστηριότητες των εγκαταστάσεών μας, δείχνουν την δέσμευσή μας σε πρακτικές φιλικές προς το περιβάλλον.

Πιο συγκεκριμένα, χρησιμοποιούμε αποκλειστικώς επαναχρησιμοποιήσιμα υλικά, αποφεύγοντας την επιβάρυνση του περιβάλλοντος με 210.000 πλαστικά καπάκια σε ετήσια βάση. Πλαστικά καπάκια και καλαμάκια έχουν όλα αντικατασταθεί από οικολογικά υλικά. Ακόμη, όλα τα καθαριστικά υλικά στα ξενοδοχεία μας είναι φιλικά προς το περιβάλλον, τεκμηριώνοντας έτσι την οικολογική μας συνείδηση.

Τέλος, προσπαθούμε να ευαισθητοποιήσουμε τους επισκέπτες μας σχετικά με την ορθή διαχείριση των αποβλήτων και του νερού μέσα από καμπάνιες τύπου “Save the Water” παρακινώντας τους να γίνουν μέρος του οράματός μας για έναν πιο πράσινο πλανήτη.

gr