ΣΤΑ SMILE HOTELS ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΛΗΡΩΣ
ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ ΣΤΙΣ ΑΞΙΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗΣ
ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΒΙΩΣΙΜΟΤΗΤΑΣ.

Διερευνούμε και επενδύουμε σε ευκαιρίες που στηρίζουν το μακροπρόθεσμο όραμά μας να δημιουργήσουμε εμπειρίες φιλοξενίας υψηλής ποιότητας σε κάθε επίπεδο. Μένουμε πιστοί στους ανθρώπους που δουλεύουν στις εγκαταστάσεις μας παρέχοντας ευκαιρίες εκπαίδευσης και επιλογές επαγγελματικής ανάπτυξης. Επίσης, επιλέγουμε να χρησιμοποιούμε Κρητικά προϊόντα και προμηθευτές, συνεισφέροντας στο μέγιστο στην ανάπτυξη της τοπικής οικονομίας.

Για τα Smile Hotels είναι αυτονόητο ότι όλα τα παραπάνω στοχεύουν στην υψηλότερη ικανοποίηση των πελατών και φιλοξενούμενων που επιλέγουν τις εγκαταστάσεις μας για τις διακοπές και τα event τους, και οι οποίοι θα απολαύσουν ένα ασύγκριτο επίπεδο υπηρεσιών που πηγάζει από τις αξίες της οικογένειας και της Κρητικής φιλοξενίας, που καθορίζουν τον τρόπο εργασίας μας και την δεοντολογία μας.

Σε όρους εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, βοηθάμε με όλη μας την καρδιά και συμμετέχουμε στις ανάγκες της τοπικής κοινότητας με την παροχή συσσιτίων που οργανώνονται από τις τοπικές αρχές για τις οικογένειες που το έχουν ανάγκη. Επιπλέον, η ανώτερη διοίκηση επιμένει στις σωστές περιβαλλοντικές πρακτικές, κι έτσι συμμετέχουμε και εξακολουθούμε να συνεισφέρουμε στον καθαρισμό των παραλιών της περιοχής. Η εθελοντική αιμοδοσία, καθώς επίσης και η δωρεά μυελού των οστών είναι μερικές ακόμη χειρονομίες οι οποίες, τόσο κυριολεκτικά όσο και συμβολικά, εκφράζουν την κοινωνική μας υπευθυνότητα και ανησυχία.

gr