Καλωσορίσατε στο IOLIDA VILLAGE HOTEL!

Το ξενοδοχείο ανήκει στο συγκρότημα ξενοδοχειακών μονάδων "SMILE HOTELS" της εταιρείας ΚΑΡΑΒΑΡΑΚΗΣ Α.Ε. η οποία δραστηριοποιείται στα Χανιά από το 1989.

Το IOLIDA VILLAGE, ένα ξενοδοχειακό "χωριό" 4 αστέρων, άνοιξε τις πύλες του το 1996, στην Αγία Μαρίνα, ένα από τα δημοφιλέστερα παραθαλάσσια θέρετρα των Χανίων, κοντά σε αγροτική περιοχή, σε απόσταση 300 μ. από την αμμώδη παραλία της Αγίας Μαρίνας με θέα το Κρητικό Πέλαγος.

  

Από την πρώτη μέρα λειτουργίας του έως και σήμερα στόχος μας παραμένει η απόλυτη ικανοποίηση των καλεσμένων μας με την παροχή εκλεκτών συνθηκών διαμονής, διακριτικής εξυπηρέτησης και ενός ζεστού και φιλόξενου περιβάλλοντος.

Τα διαμερίσματα και τα στούντιο που σχεδιάσαμε με γνώμονα την καλαισθησία και τη λειτουργικότητα θα σας αγκαλιάσουν από την πρώτη στιγμή και θα σας χαρίσουν αξέχαστες στιγμές ξεγνοιασιάς καθ' όλη τη διάρκεια των πολυπόθητων διακοπών σας.

Ιδανικός προορισμός τόσο για ζευγάρια όσο και για οικογένειες που αποζητούν την άνεση και τη ρομαντική, χωρίς έγνοιες απόδραση από την καθημερινότητα, σας περιμένουμε με χαρά, για να σας προσφέρουμε απλόχερα οργανωμένη και ζεστή κρητική φιλοξενία με τις πλέον σύγχρονες ανέσεις.

ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

  • Κατηγορία: 4*
  • Ώρα άφιξης: 15.00
  • Ώρα αναχώρησης: 12.00
  • Μήνες λειτουργίας: Απρίλιος έως Οκτώβριος ή και τους υπόλοιπους μήνες για γκρουπ 50 ατόμων και άνω.

 

 ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ IOLIDA VILLAGE

Iolida Village Hotel Οδηγός

 

Το IOLIDA VILLAGE εφαρμόζει πιστά το Διεθνές σύστημα Διασφάλισης Ποιότητας κατά ISO 9001:2000 και ISO-22000.